idojarasi helyzet

iceagenta calendar fejlec
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Konferenciaturizmus

Zemplénben a kilencvenes évek közepétől szaporodtak meg a konferenciák, work-shop-ok, értekezletek és az ezekhez kapcsolódó incentive programok. Zemplén történelmi és kulturális értékeihez szerencsésen társultak a vendégfogadás feltételeinek javulásával azok a turisztikai vállalkozások, melyek képesek a nemzetközi és hazai igények kiszolgálására. Megfelelő technikai felszereltség megteremtésével, konferenciák helyszínéül alkalmas előadó- és tárgyalótermek felkutatásával, a szállásférőhelyek jelentős növekedésével megélénkült a térségi konferenciaturizmus.

A térségi idegenforgalomban érdekelt vállalkozók felismerve e speciális turisztikai terület jelentőségét, jelentős összefogással - kihasználva Zemplén egyéb turisztikai értékeit is - egyre több sikeres referenciával rendelkeznek.

Zemplénben Sárospatak városban a Hotel Bodrog - számítva a többi szálláshellyel rendelkező település együttműködésére - tudatosan fejleszti ezirányú humán és technikai infrastruktúráját. A Művelődési Háza, a Comenius Főiskola, a Rákóczi Vár, a Városháza, az Ipartestület székháza és a Tengerszem Camping kínál előadó és tárgyalótermeket.

Sátoraljaújhelyen a Városháza, a Művelődési Ház, a Vállalkozók Háza termei állnak rendelkezésre.

Szerencsen a Várban a Huszárvár Hotel, illetve a Városi Kulturális Központ termei vehetők igénybe.

Tokajban a Hotel Tokaj és a Gimnázium szerepelnek a kínálatban.

Erdőbénye Honvédüdülője szintén alkalmas 100 vendégig rendezvények lebonyolítására.

Telkibányán az Ezüstfenyő szálloda 50 vendég vállalkozik konferenciák megrendezésére.

Kisebb létszámú értekezletek, szemináriumok fogadására a Hollóháza-Pálháza László-tanyai, vagy a kőkapui vadászkastélyok alkalmasak. Kapcsolódó és térségben kínálkozó incentive programok minden helyszínen megszervezhetők.

Kapcsolat

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.