Aktuális hírek

idojarasi helyzet

iceagenta calendar fejlec
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

cserealja vendeghaz

Mikóháza | Turisztikai Információs Pont

Cím: 3989 Mikóháza, Szabadság u. 10.
Telefon: +36/47/ 308-284
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
GPS: 48.461050, 21.600289

Szeretné felfedezni Zemplén rejtett kincseit?
Egy jót kirándulna a hegyeinkben, szívesen kerékpározna, rendezvényeinken, programjainkon venne részt, akár több napon keresztül is? Kulturális programot vagy aktívat keres? Olcsó, de egyben minőségi szálláshelyre is szüksége lenne? Szeretné megkóstolni a helyi ízeket, vagy inkább éttermet választana?
Érdeklődne az igénybe vehető akciók iránt?
Nem tudja mit, mikor, hogyan, mennyiért?
Keressen minket bizalommal, mi segítünk!

- információkat kaphatnak Mikóháza és a Hegyköz településeiről, szálláshelyekről, rendezvényekről.
- Különböző ajándéktárgy és képeslapok megvásárlására nyílik lehetőség, amelyek még emlékezetesebbé teszik a Hegyközben eltöltött napokat.
- Számos koncertre, fesztiválra, valamint az évente megrendezésre kerülő Mikóházi Szabadtéri Színházi Estékre is jegyek elővételben.
  A mikóházi rendezvények mindegyikére (Hegyközi Szárnyas, Tökös tojás, és Töltelékfesztivál, Zempléni Disznótoros és Aventi Vásár stb.)  vásárolhatók jegyek elővételben
- Az irodában található térképek, kiadványok és prospektusok, segítséget nyújtanak a túrák, kirándulások megszervezésében.

Nyitva tartás:
Hétfő: zárva
Kedd: 8.00-16.00
Szerda: 8.00-16.00
Csütörök: 8.00-16.00
Péntek: 8.00-14.00
Szombat-vasárnap: 10.00-16.00
/kitelepülés a Pálinkaház épületébe, Mikóháza, Hegyalja u. 12., Történelmi Pincesor/

Üdvözöljük Zemplénben!

Köszönjük, hogy virtuális kalandozásai közben hozzánk is benézett! Bizonyosak vagyunk benne, hogy a különlegesen szép és gazdag zempléni táj varázslatos hangulata Önt is el fogja bűvölni. Reméljük, hogy hamarosan személyesen is eljön hozzánk, és megtapasztalja az itt élő emberek szívélyességét és vendégszeretetét.

Sokszínű kínálattal örvendezteti meg a zempléni táj az ide látogató vendégeket. Vadregényes hegyei és völgyei, szemet gyönyörködtető látnivalókkal fogadják a természetjárókat. Bővelkedik a vidék történelmi és irodalmi emlékhelyekben, várai, kastélyai, egyházi épületei, még felújítás alatti állapotukban is lenyűgözőek. A Zempléni-hegység számos települését érdemes meglátogatni történelmi nevezetességei, ízletes ételei és finom borai miatt.

Zemplén a honfoglalástól kezdődően a kultúra bölcsője volt. Templomai, várfalai, kastélytermei, nemesi kúriái, de egyszerű parasztházai is a kultúrateremtő, a kultúrával élő ember kedvelt otthonai voltak az elmúlt évszázadok során. A zempléni rendezvények, fesztiválok bőségesen meríthetnek ebből az örökségből, de a történelmi falak közé idézhetik más népek alkotásait is.

Kapcsolat

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.